Володарі Гран-Прі

Володарі Гран-Прі

1 квітня 2016 року Зразковий художній колектив соціально-психологічного театру «МасКа» нашого навчального закладу взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Сузір’я успіху», який проходив у м. Синельникове Дніпропетровської області. Учасники конкурсу разом з керівником театру Тетяною Миколаївною Терьохіною привезли вищу нагороду – Гран-Прі в номінації «Акторська майстерність і театральне мистецтво» та грошову нагороду в 1000 грн.

Роботи, представлені акторами «МасКи» («Черевички для Оксани» та «ENDORPHINИ») підкорили й журі, й керівників колективів-суперників, і весь персонал БК «Залізничник», у якому проходив конкурс.

Голова журі, актор і режисер Дніпропетровського коледжу мистецтв С.О.Зубов, відзначив режисерський задум, дію сценарію й, звичайно ж, акторське виконання конкурсних робіт. Не дуже суворо картав за дрібні недоліки й запросив акторів «МасКи» вступати на навчання до навчального закладу, у якому викладає.

Чекаючи церемонії нагородження, спілкувалися з організаторами конкурсу, керівниками інших колективів.

Коли оголосили результати конкурсу-фестивалю, радощам не було меж! Ми фотографувалися з нагородами, голосно викрикували назву свого театру, навчального закладу й міста, яке ми представляли, а , повертаючись додому, навіть не зімкнули очей від емоцій, які переповнювали нас. Хотілося поділитися враженнями, спілкуватися, радіти!

До рідного міста повернулися пізно вночі утомлені й неймовірно щасливі. Розлучатися не було бажання, але все ж треба було. Тому розходилися, все рівно згадуючи події минулого дня – найщасливішого дня у нашому житті на даний час!

6wdCuJT002I

lahDPEGywX0

Nv9D4w9q8g

WIPRqbxBYig

xjSHVCTP54s

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР