Дружня співпраця

Дружня співпраця

25 травня 2016 року на головній сцені міста Мелітополь у БК імені Т.Г. Шевченка з аншлагом пройшли дві благодійні вистави музичної казки «Чарівник Смарагдового міста». Вони були приурочені до Дня захисту дітей і є заліковими виставами театрального відділення «Сузір’я» Дитячої школи мистецтв.
Наш Зразковий соціально – психологічний театр «МасКа» ДНЗ «МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ» теж прийняв безпосередню участь! Роль Гудвіна виконував Ігор Фомін, Залізного Дроворуба – Максим Любезний, а Лева – Олександр Бєлік.
На виставу прийшли молодші школярі міста, а також учні двох міських інтернатів. На сцені юні театрали демонстрували не тільки свої театральні здібності, а й вокальні та хореографічні. Добра, всіма улюблена історія про Дроворуба, Страшилу та хоробру дівчинку Еллі та її друга Тотошку по-новому заграла завдяки творчому колективу педагогів: головному режисеру та художньому керівнику «Сузір’я» О. Соболєвій, режисеру – постановнику та художньому курівнику Зразкового соціально – психологічного театру «МасКа» Т. Терьохіній, хореографу О. Раділовій, майстру з костюмів Б. Мережко та художньому декоратору О. Ташевській. Глядачі зустріли виставу на ура, школярі переглядали виставу на одному диханні.
Т. Терьохіна – художній керівник театру «МасКа» ДНЗ «МПЛЗТ»

RNMIobiSNDU

7xQBRoFBBRY

DTFJyADViZY

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР