Іван Франко – єдиний день інформування

Іван Франко – єдиний день інформування

8 вересня за листом Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА у Мелітопольському ПЛЗТ було організовано і проведено Єдиний день інформування з нагоди дня народження українського письменника, науковця І. Я. Франка.

Працівників, учнів і гостей ліцею у вестибюлі  зустрічає колаж із фотографій та ілюстрацій до творів «Такий відомий і невідомий Каменяр…», який підготували викладач-словесник Черемісінова Ю.Л. і бібліотекар Бойко Л.Л.

Усний журнал «Лиш боротись – значить жить» (І. Франко), який  я підготовила  і провела з учнями ІІ курсу групи №36 (Талан Євген, Бугай Михайло), уважно і із зацікавленням прослухали учні нашого ліцею.

5-тихвилинна відео лекція «Обличчя української історії. Іван Франко» викликала багато запитань навіть в учнів тих груп, які вже давно закінчили вивчення творчості Івана Франка.

Нікого не залишила байдужим навіть у позаурочний час виставка «Життєвий і творчий шлях Івана Франка» бібліотекаря Л.Л. Бойко.

Крім того, хочеться нагадати, що конкурс учнівських поезій, творчих робіт, присвячених Великому Каменяреві, триває! Чекаю всіх у кабінеті №1!

Черемісінова Ю.Л.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР