День фізичної культури та спорту

День фізичної культури та спорту

Швидше, вище, сильніше!!! Сьогодні, 15 вересня 2017 року цим девізом користувалися усі присутні на спортивному майданчику ДНЗ «МБЦ ПТО», тому в цей день у багатопрофільному центрі проходили спортивні змагання, присвячені Дню фізичної культури та спорту. Цьому передувала святкова вистава, на якій директор навчального закладу В.М. Єременко привітав усіх зі святом спорту, а спортсмени нашого навчального закладу підняли Державний Прапор України та прапор олімпійських ігор, був запалений вогонь олімпіади. А потім розпочалися змагання: запеклі, веселі, з великою підтримкою глядачів. Наше «залізничне» відділення «не пасло задніх». Ось результати змагань:
Третє місце у змаганні з перетягування канату виборола група № 15 серед юнаків. Микола Горохов з групи № 6 виборов третє місце, підтягнувшись 23 рази.
Друге місце у змаганнях зі стрибків у довжину у Ручки Яни з групи № 34. Вона стрибнула на 2 м 15 см. Ішиміклі Євген з групи № 6 теж зміг отримати призове друге місце, стрибнувши у довжину на 2 м 73 см. Група № 34 виборола друге місце у перетягуванні канату.
Зірковий час у спорті був у першокурсників. Дівчата з групи № 4 посіли перше місце у перетягуванні канату. Хлопці з групи ТУ -5 змогли вибороти перші місця: Пасько Антон у стрибках у довжину (2 м 80 см) й Зирянов Сергій у змаганнях з підтягування ( 26 раз). Усі переможці отримали нагороди та солодкі призи.
Ми вітаємо спортсменів з перемогою. Свято вийшло голосне, веселе та яскраве.

3

7

15

19

27

31

32

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР