Семінар – практикум “Polimin Thermo Facade”

У рамках розвитку соціального партнерства з FOMALGAUT BUILDING UNIVERSITY (#FBU)  24 вересня на базі ДНЗ «Мелітопольській багатопрофільний  центр професійно-технічної освіти» відбувся семінар-практикум «POLIMIN THERMO FACADE – сучасні енергоефективні системи утеплення будівель».

Територія професійних компетентностей «POLIMIN HUB» за підтримки Товариства з обмеженою відповідальністю «Фомальгаут-Полімін», відкрита на базі ДНЗ «МБЦ ПТО» у червні 2019 року.  Розширила горизонти для педагогів навчального закладу, які сьогодні активно працюють над ліцензуванням та відкриттям нової професії «Утеплювач фасадів». Захід об’єднав представників міської влади, провідних технологів FolmagautGroup, голів ОСББ м. Мелітополя, профтеосвітян та здобувачів освіти Запорізької області, будівельників та девелоперів.

Програма семінару-практикуму передбачала теоретичну частину та майстер-клас з нанесення Еко-штукатурок та демонстрації технологічної послідовності систем утеплення. Насамкінець усі учасники отримали сертифікати за компетенцією «Енергоефективні системи утеплення будівель».

Відкрита комунікаційна платформа об’єднує владу, бізнес, освіту і громаду, впроваджує інноваційні будівельні технології енергоефективності у житловому секторі.

Сподіваємося на подальшу співпрацю, розбудову економіки нашої держави. Бажаємо усіх нових звершень та перемог!

Заступник директора з НВР І. Л. Потєряєв

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР