Нові перемоги – нові горизонти!

Учні  ДНЗ «Мелітопольський БЦ ПТО» разом зі своїми наставниками-  майстрами виробничого навчання взяли участь у престижному Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності “WorldSkills Ukraine 2019”, який відбувся 24-26 жовтня в місті Запоріжжя. Насичена конкурсна програма тривала три дні, змагалися учні у різних компетенція, де повинні були виконати конкурсні завдання за фахом. Наш навчальний заклад представляли найкращі учні, справжні фанати своєї справи, за наступними напрямками: муляр,  слюсарні роботи, зварювальні роботи, експлуатація та обслуговування залізничного транспорту, електромонтажні роботи

Взагалі WorldSkills International — це міжнародний некомерційний рух, метою якого є підвищення престижу робітничих професій і розвиток професійної освіти шляхом гармонізації кращих практик і професійних стандартів у всьому світі шляхом проведення конкурсів професійної майстерності, як у кожній окремій країні, так і в усьому світі в цілому. Конкурс WorldSkills — це своєрідні олімпійські ігри для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, молодих кваліфікованих робітників і фахівців у віці від 18 до 24 років, що проводяться кожні два роки.

Нам є чим пишатися, бо всі п’ять учасників посіли п’ять призових місць: Дубінін Артур-1місце, компетенція «Кладка цегли», куратор Ністратова Наталія Федорівна; Горохов Микола — 2місце, компетенція «Зварювальні роботи», куратор Іванов Олег Костянтинович; Маслов Роман — 3місце, компетенція «Експлуатація та обслуговування залізничного транспорту», куратор Сазонов Віктор Микитович; Гоптарев Андрій — 3місце, компетенція «Слюсарні роботи», куратор Гаркуша Роман Валерійович; Нікольський Дмитро-3місце, компетенція «Електромонтажні роботи», куратор Гаркуша Роман Валерійович!

Сьогодні Дубінін Артур — студент ДВНЗ «Запорізькій будівельний коледж», як переможець І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності “WorldSkills Ukraine», буде представляти ДНЗ «МБЦ ПТО» у травні 2020 року на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності “WorldSkills Ukraine» у місті Києві.

З такими талановитими учнями можна не перейматися за майбутнє України, бо саме їм, завтра, будувати та працювати на відновлення її економіки! Перемоги наших учнів — це успіх майстрів виробничого навчання,наш успіх! Дякуємо всім за відданість, самопожертву та щоденну працю!

Директор ДНЗ «МБЦ ПТО»   В. М. Єременко

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР