Наші досягнення та нагородження!

Як передати словами відчуття гордості за учнів? Де знайти слова вдячності майстрам виробничого навчання за знання, вміння та перший досвід, класним керівникам за розуміння та підтримку наших вихованців? Людина не народжується успішною, вона йде до успіху впродовж життя.

05 листопада на підсумковій лінійці молоді, талановиті, амбіціозні хлопці та дівчата ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр ПТО» під оплески одногрупників приймали вітання, нагороди, відзнаки та преміальні сертифікати (загальна сума майже 40 000 грн.) за свої успіхи! Це професійні досягнення молоді, перемоги у спорті, позаурочна робота та грошове  заохочення старост усіх груп. Не маю сумніву, що попереду нові досягнення та перемоги, була б наснага, а вона є!

P.s.  Дуже кортить поділитися приємною новиною. Після нагородження, наші хлопці відразу поїхали на зональні змагання з баскетболу (3х3), серед юнаків, учнів ПТНЗ. (Тренер Седіна Анастасія Едуардівна). І що ви думаєте?! Знову успіх з нами, знову ми попереду! Хлопці впевнено вибороли І місце! І знову будуть лунати оплески на сцені актової зали ДНЗ «МБЦ ПТО», наші спортсмени отримають нові відзнаки та преміальні сертифікати! А керівництво, як і обіцяло, подарує юнакам нову форму!

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР