У МУДРОСТИ НЕМАЄ ВІКУ

Як викладачі ролями з учнями обмінювалися

У межах проведення Тижня самоврядування учні групи 32 ініціювали незвичайний урок, коли викладачі примірили на себе роль учнів. На високому «методичному рівні» урок з актуальних змін у сучасному українському діловодстві та правописі провели Корогодіна Валентина та Бабанін Євген.

Спробувати себе у якості викладачів Валентина з Євгеном погодилися охоче. Підготовка до уроку відбувалася творчо, учні брали активну участь у написанні плану уроку, вигадували творчі завдання для своїх майбутніх «учнів», шукали цікавинки з обраної теми. Як виявилося, не даремно!..

«Учні» поводили себе сумлінно, не запізнювалися, не порушували дисципліни… У жвавій та дискусійній атмосфері пройшло обговорення нових змін українського правопису. «Учні» виконували практичні завдання за комп’ютером, отримували бали за проходження тестів, найуспішніші у якості бонусу отримали робочі зошити у кінці уроку.

Педагогічний колектив висловив подяку «викладачам», запевнивши останніх у своєму задоволенні проведеним уроком. Та й самі учні залишилися задоволеними проведеною роботою – їм було дуже цікаво на власному досвіді відчути усю складність і важливість праці педагога!

Віцепрезидент ІІІ курсу О. Аношенко



ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР