Педагогічні читання

Педагогічні читання

6 січня в ДНЗ «МЕЛИТОПОЛЬСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ» пройшли педагогічні читання на тему: «Професійна компетентність педагога». Викладач історії Чубун Л.О. поділилася досвідом формування толерантності на уроках історії та під час проведення позакласної роботи, а вихователь Мотіна В.В. – про толерантність в роботі з учнями, які мешкають у гуртожитку. Майстер виробничого навчання Михайлова О.Г. розповіла про формування толерантності в своїй групі № 15. С.В.Соколюк разом з класним керівником Суровцевим А.В. та своєю групою №26 зняли й представили колегам фільм про своєрідне бачення учнями толерантності взаємовідносин у групі.

Докладно представлена була тема дистанційного навчання. Викладач спецдисциплін О.М. Груцинова роз’яснила присутнім поняття дистанційного навчання, а Залогін О.І. поділився досвідом створення електронного підручника. Практичну частину створення проекту педагогічного дослідження розкрила Анохіна Н.І.

Закінчився захід завзятим виступом психолога ліцею Коник К.М., яка підвела підсумок теми толерантності не лише теоретичними викладками, але й тестами.

Всі отримали задоволення від зустрічі та одержаних нових знань.

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР