«Вартові кордонів»

«Вартові кордонів»

Ранок 28 травня для учнів ДНЗ «Мелітопольський ПЛЗТ» розпочався з урочистої лінійки, присвяченій Дню прикордонника. Стало доброю традицією в цей день зустрічати гостей – членів громадської організації ветеранів прикордонних військ «Прикордонники Мелітополя», військових Державної прикордонної служби відділу на залізничному транспорті та проводити конкурс строю і пісні серед колективів навчальних груп. Привітання від учнівського та педагогічного колективів пролунали не лише для гостей, але й для наставників і колег, адже С.М.Гречко, О.В.Криворучко та О.К.Іванов теж охороняли кордони рідної землі.

На конкурс строю та пісні завітали прикордонник Державної прикордонної служби відділу на залізничному транспорті М.Ю.Нічипорук, члени ради ветеранів прикордонних військ, серед них випускники, які навчалися в різні роки в нашому навчальному закладі: М.М.Довбня, Г.Ф.Шквиркін, С.О.Суконько, О.М.Анащенков, В.І.Карачанов. Голова ради ветеранів М.М.Довбня поділився з присутніми особливостями несення військової служби на кордоні, напам’ять прочитав свій вірш, присвячений прикордонникам.

Учні продемонстрували свої вміння ходити строєм і співати пісні. Право оцінювати конкурсантів було надано гостям-прикордонникам, які й визначили переможців: перше місце посів колектив 26 групи, друге місце вибороли учні 16 групи й третє місце дісталося 15 групі. Переможці отримали грамоти, вимпели.

DSCN1683

DSCN1698

DSCN1713

DSCN1715

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР