Участь у конференції

Участь у конференції

18 квітня 2018 року на базі ДНЗ «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей» відбулася ІІ науково- практична конференція учнів закладів ПТО «Україна очима молоді». Метою конференції було виявлення обдарованої учнівської молоді та реалізація набутих ними здібностей. В конференції взяли участь 32 учня із 23 закладів області.
Учні залізничного корпусу ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр ПТО» Галахова Ганна та Яковлева Аліна впевнено подолали попередній етап експертизи науково-дослідних робіт та вдало виступили на конференції.
Учениця ІІІ курсу Ганна Галахова захистила науково-дослідну роботу «Чи знаєте ви, що у Євгена Плужника було три життя?» у номінації «Українська література» (науковий керівник Черемісінова Юлія Леонідівна) з кількістю балів 31 із можливих 40. Робота присвячена 120-річчю з дня народження українського митця.
Учениця І курсу Аліна Яковлева у номінації «Історичне краєзнавство» з науково-дослідною роботою «Митцю не треба нагород, його судьба нагородила» (науковий керівник Чубун Людмила Олександрівна) набрала 35 балів з можливих 40. Дослідницька робота була присвячена З.І. Кривошей, керівнику ансамблю бандуристів «Джерела», почесному громадянину міста Мелітополь.
Наші учні вперше брали участь у такому заході, і ми сподіваємося, що участь у конференції у наступному році буде такою ж вдалою. Бажаємо нашим учням творчого натхнення та наснаги у подальшій науково–дослідницькій роботі.

4

6

7

2

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР