Пам’ять серця…

Пам’ять серця…

Із підлітків створюється покоління…
Покоління, якому будувати сучасність і майбутнє України!
Патріотичне виховання учнівської молоді є пріоритетним у нашому центрі. Виховання громадянина, патріота і гуманіста з притаманними йому рисами любові до рідної землі, поваги до свого народу, формування в учнів історичної самосвідомості та історичної пам’яті, – це одне із головних завдань навчально-виховного процесу. Цю думку не тільки підтримує, але і втілює у життя спеціаліст вищої категорії, «викладач методист» – Ірина Якимівна Казачанська. Педагог зі стажем, відповідальна та небайдужа до долі підростаючого покоління, Ірина Якимівна дуже ретельно готує відкриті та виховні заходи, які завжди проходять на високому професійному рівні.
Пам’ять про Велику Вітчизняну війну наших родинах та наших серцях! Батьки, діди та прадіди відвоювали для нас мир, відвоювали життя. Ми низько вклоняємося за їх великий, героїчний подвиг!
08 травня 2018 року у будівельному корпусі Державному навчальному закладі «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» відбувся відкритий захід «Пам’ять серця», присвячений Дню Перемоги над фашизмом
Чудовий виступ талановитої молоді не залишив байдужим нікого! Ветеран Великої Вітчизняної війни, учасник бойових дій Гуляко Іван Степанович, дитина війни Клебановська Казимира Іванівна, які були запрошені на відкритий позакласний захід, висловили слова вдячності за повагу, шану і пам’ять про ті страшні події. Не залишились байдужими відвідувачі Мелітопольського територіального центру з обслуговування самотніх людей, які були серед присутніх в залі, працівники центру та батьки.
Традиційно, зі словами привітання та побажання здорових років щасливого та мирного життя до присутніх звернувся директор навчального закладу Єременко Вячеслав Миколайович.
Від усього серця ми вітаємо зі святом Великої Перемоги великого народу всіх українців! Нехай чорні хмари війни ніколи не накриють блакитне небо нашої Батьківщини.

                                                                            Методист  Дорохова Леся Миколаївна

2

3

4

6

7

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР