Є на світі професія – вчитель!

В цей святковий осінній час

Прийміть побажання від нас!

Хай буде здоров’я міцне, мов граніт,

І з ним Вам прожити не менше ста літ.

Хай горе обходить Вас стороною,

А щастя приходить і ллється рікою!

Хай кожен день до Вас приходить радість,

І довго десь блукає старість,

Щоб ніколи не старіли,

А душею молоділи.

Вчитель. Значення цього слова неможливо перебільшити для багатьох з нас. Це – людина, яка віддає частину себе та свого серця дітям. Людина, у якої завжди можна спитати поради, і бути впевненим, що її життєва мудрість допоможе. Вчитель – це друг, старший товариш, з яким цікаво спілкуватися та обмінюватися думками.

Про що мріє вчитель в своє професійне свято? Звісно, що його привітають листівкою та квітами улюблені учні. Але керівник гуртка «Скарбничка мистецтв» Тарасова Галина Іванівна разом зі своїми учнями, вирішили підготувати своїм любим педагогам незвичне привітання – теплі яблунево-квіткові вітання.  Дуже приємно, коли ті, в кого вкладаєш душу, відповідають взаємністю.

До святкового заходу присвяченого Дню працівника освіти та Дню Вчителя долучилися представники НМЦ ПТО у Запорізькій області, міської  влади, Мелітопольської районної профспілки працівників АПК, представники регіональної філії  Придніпровської з/д Укрзалізниці і добрий друг, партнер навчального закладу – Мелітопольський міськрайонний центр зайнятості . Від гостей лунали слова вдячності за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти розумне, добре, вічне. Цьогорічні увіляри були приємно вражені, адже кожен з них на сцені отримав подяку або грамоту за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, та з нагоди Дня працівника освіти.

Директор навчального закладу ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр ПТО» Єременко Вячеслав Миколайович від щирого серця привітав колектив та відзначив важливу роль вчителя у житті кожної людини, побажав міцного здоров’я, творчого натхнення і впевненості у завтрашньому дні.

Пісні, вірші, танці, привітання –все було тільки для наших педагогів у цей день.

У святковий, осінній день ми ше раз з задоволенням приєднуємося до всіх побажань. Нехай всі сподівання вчителів, завжди здійснюються, і обов’язково будуть втілені у життя!

Методист    Л.М. Дорохова

ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР